Onze jongens in Miami

Jim Bakkum gaat naar Miami in sexy komedie Onze Jongens in Miami

NPO 3 - woensdag 14 december om 20:26

© Entertainment One Benelux
De strippers uit Onze Jongens willen in dit vervolg een eigen club openen. In Miami nog wel.

In 2016 scoorde Johan Nijenhuis een bioscoophit met Onze Jongens, de poldervariant op het Amerikaanse Magic Mike. In die film is te zien hoe Jorrit (Jim Bakkum) het klusbedrijf van zijn vriend Bas (Martijn Fischer) weet om te vormen tot een verhuurbedrijf voor mannelijke strippers.

Onze Jongens in Miami

Dat plan werkt, maar aan het eind van de film (spoiler alert!) kiest Jorrit – zoals het hoort in een romantische komedie – toch voor huisje, boompje, beestje. Zijn liefdesgeluk was maar van korte duur, zo blijkt in dit vervolg.

In Onze Jongens in Miami heeft de kersverse vrijgezel Jorrit een nieuw plan waarin hij zijn lichaam weer kan showen. Samen met Bas en zijn zoontje vertrekt hij naar het zonnige Miami om daar een stripclub te openen.

Maar de concurrentie is stevig, en het pand waar ze de club willen openen blijkt een bouwval, dus of dat zal lukken is de vraag. Ondertussen ontmoet Jorrit ook zijn vrouwelijke collega Lola (Eva van de Wijdeven). 

Jim Bakkum

Of het na Onze Jongens in Miami gedaan is met de avonturen van Jorrit en zijn strippende makkers? Regisseur Johan Nijenhuis heeft al aangegeven dat hij een vervolg wel ziet zitten.

Hoofdrolspeler Jim Bakkum is daar ook wel voor. Zeker als onze Onze Jongens 3 zich in Rio de Janeiro zou kunnen afspelen.

Meer over