Oogappels

Het vijfde seizoen van Oogappels gaat eindelijk van start

NPO 1 - woensdag 13 september om 20:34

© Mark de Blok
De pubers uit de populaire Nederlandse dramaserie Oogappels zijn inmiddels jongvolwassenen. In het nieuwe seizoen zijn Chris en Mees klaar om het ouderlijk huis te verlaten. Danny kan in Amsterdam nog niet echt aarden.

Met meer dan een miljoen kijkers per aflevering en bekroond met de NPO Start Award voor meest gestreamde serie van het jaar, lag het voor de hand dat Oogappels een vervolg zou krijgen. De pubers zijn in het nieuwe vijfde seizoen opgegroeid tot jongvolwassenen en klaar voor zelfstandigheid. Ook voor hun ouders breekt er een nieuwe levensfase aan.

Lees ook: Alles wat we weten over het vijfde seizoen van Oogappels 

Oogappels

In de eerste aflevering staat Chris (Thor Braun) op het punt het ouderlijk nest te verlaten en ook Mees (Maas Bronkhuyzen) heeft een eigen woonplek gevonden. Danny (Noah de Nooij) woont nu in Amsterdam, maar kan er zijn draai niet vinden.

Minne Koole

Dit seizoen komt onder anderen Minne Koole de cast versterken. De acteur uit Niemand in de stad gooide afgelopen jaar hoge ogen met zijn hoofdrol in de Netflixserie Dirty Lines.

Oogappels is vanaf woensdag 13 september wekelijks te zien bij BNNVARA op NPO1. Vooruitkijken kan via NPO Plus en NLZiet.

Meer over