Oogappels

Lieke viert haar verjaardag in dramaserie Oogappels

NPO 1 - woensdag 5 oktober om 20:34

© BNNVARA
Nu Hannah uit Oogappels eindelijk heeft verteld dat ze graag kinderen wil, weten Erik en zij niet meer zo goed hoe het nu verder moet met hun relatie. Ondertussen lijkt het tussen Merel en Maarten aardig serieus te worden.

Deze week is Lieke jarig in Oogappels, en dat wordt gevierd. De dochter van controlefreak Merel (Malou Gorter) is een rol van Susan Radder, die zich behalve met de populaire dramaserie ook in de kijker werkte dankzij een hoofdrol in de oorlogsfilm De Slag om de Schelde, haar (kortstondige) deelname aan Expeditie Robinson en binnenkort naast Frank Lammers en Holly Mae Brood te zien is de actiefilm The Takeover op Netflix.

Susan Radder

Radder verklapte onlangs in een interview dat de opnames van het vijfde seizoen van Oogappels binnenkort beginnen, om zich meteen te realiseren dat ze daarmee haar mond voorbij had gepraat. Een leuke onthulling voor de fans, die nu weten dat de serie weer verlengd is. Deze week kunnen ze verder meeleven met Merel en Maarten, tussen wie het nu toch wel aardig serieus begint te worden.

Meer over