Oogappels

Danny doet een schokkende ontdekking over zijn vader in Oogappels

NPO 1 - woensdag 25 oktober om 20:34

© BNNVARA
Carola's breuk met Marcel is compleet: ze ruimt het huis leeg. Tegelijkertijd dient zich in deze aflevering van Oogappels een nieuw probleem aan, want ze maakt zich zorgen over haar moeder. Zoon Danny doet een schokkende ontdekking over zijn vader.

Na elke aflevering van Oogappels laten de fans via social media weten dat ze het seizoen erg goed, maar ook wel erg heftig vinden. Met een echtscheiding, ouders met dementie en verstoorde ouder-kindrelaties krijgen de gezinnen in de dramaserie dan ook behoorlijk wat voor de kiezen.

Lees ook: Fans van Oogappels opgelet: De winnaar van de Gouden Televizier-Ring zoekt figuranten 

Roos Ouwehand

"Ik heb twee pubers opgevoed, dus je ontkomt er niet aan dat je bepaalde dingen meemaakt die passen in een verhaallijn", zegt schrijver Roos Ouwehand in De Telegraaf. "Maar ik neem nooit een verhaal één op één over." Overigens komt niet alle inspiratie van Ouwehands eigen gezin: "Soms luister ik iemand in het openbaar vervoer af."

Oogappels

In deze aflevering ruimt Carola (Eva Van der Gucht) het huis leeg en doet haar zoon Danny (Noah de Nooij) een schokkende ontdekking over zijn vader (Mike Libanon).

Wanneer is Oogappels op televisie te zien?

Oogappels is sinds 13 september iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO1 en NPO Start. Vooruitkijken kan via NLZiet en NPO Plus.

Meer over