Oogappels

De verhuisstress slaat toe in nieuwe aflevering Oogappels

NPO 1 - woensdag 11 oktober om 20:36

© BNNVARA
In deze aflevering van Oogappels wordt er massaal verhuisd. Carola heeft geen keuze, want na haar breuk met Marcel staat hun woning te koop. Nina trekt in bij Mees, en Lodewijk verhuist vanuit het verzorgingshuis terug naar zijn zoon Erik.

Er wordt flink verhuisd in Oogappels. Soms is dat noodgedwongen, zoals bij Carola (Eva Van der Gucht). Zij moet op zoek naar een andere plek nu haar ex Marcel (Mike Libanon) het huis te koop heeft gezet, en daar heeft ze het moeilijk mee. Voor Nina (Aiko Beemsterboer) is het verhuizen juist spannend, want zij trekt in bij Mees. Lodewijk (Hans Croiset) verhuist vanuit het verzorgingshuis terug naar Erik (Ramsey Nasr), maar kan die de intensieve zorg voor zijn vader wel aan?

Hans Croiset

Als nestor van de serie viert Hans Croiset deze week zijn 88e verjaardag. Vorig jaar nam de acteur na zeventig jaar afscheid van de planken, omdat het werk te zwaar werd. Bij Oogappels is dat anders: "Het voelt zo prettig op de set, dat je met plezier je werk doet", vertelde Croiset in Op1.

Wanneer is Oogappels op televisie te zien?

Oogappels is sinds 13 september iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO1 en NPO Start. Vooruitkijken kan via NLZiet en NPO Plus.

Meer over