Oogappels

Malou Gorter op ziekenbezoek in nieuwe aflevering Oogappels

NPO 1 - woensdag 2 november om 20:34

© BNNVARA
Na zijn hartaanval ligt Marcel in een zorghotel om in alle rust te kunnen herstellen. Dat wil echter niet zo lukken, want Merel komt dagelijks bij hem op ziekenbezoek en gedraagt zich ook in deze aflevering van Oogappels weer volstrekt onmogelijk.

In de luchtige dramaserie Oogappels weet Merel Larooi zichzelf weer te overtreffen. Dagelijks gaat ze in het zorghotel op bezoek bij Marcel, die herstellende is van zijn hartaanval. Natuurlijk gedraagt ze zich weer onmogelijk en gaat ze over alle grenzen. Hoe is Merel zo'n sociaal onhandige bemoeial en controlefreak geworden?

Malou Gorter

Malou Gorter analyseerde haar eigen personage aan tafel bij Khalid & Sophie. "Een van de goede dingen aan de serie is dat je de ouders van de ouders ook ziet", zegt de actrice. "Als je Merels moeder ziet begrip je Merel beter, want zij is Merel in het kwadraat qua rigiditeit en liefdeloosheid."

Oogappels

Ook de kinderen maken deze week weer veel mee: Max is verliefd, Lieke ergert zich aan haar huisgenoten en Sammie en Chris maken reisplannen.

Meer over