Oogappels

Ramsey Nasr heeft het zwaar in Oogappels

NPO 1 - woensdag 12 oktober om 20:34

© BNNVARA
Erik heeft het niet makkelijk in deze aflevering van Oogappels. Zijn relatie met Hannah lijkt nu echt voorbij en hij maakt zich zorgen over zijn vader. Het gaat namelijk snel achteruit met Lodewijk, die zich meer en meer verward en onzeker gedraagt.

Will Koopman is momenteel een van de succesvolste regisseurs van Nederland. Ze bereikte een breed publiek met de Gooische Vrouwen-films, scoorde onlangs met Alles op Tafel en ontving dit jaar het Gouden Kalf voor de Filmcultuur, een prijs voor personen van bijzondere verdienste voor de Nederlandse film. Koopmans volgende project wordt een Nederlandse kerstfilm die exclusief op Videoland verschijnt. 

Will Koopman

Behalve met haar filmwerk heeft de regisseur een enorme reputatie als drijvende kracht achter tv-series als Baantjer, Divorce en het mateloos populaire Oogappels, waarvan momenteel het vierde seizoen loopt. Deze week heeft Erik (Ramsey Nasr) het moeilijk. Zijn relatie is uit en hij maakt zich zorgen over zijn aftakelende vader Lodewijk (Hans Croiset).

Meer over