Op weg naar het Songfestival

Vooruitblikken op het Eurovisie Songfestival met BN'ers

NPO 3 - zaterdag 7 mei om 22:00

© Thijs Jansen
Een kleine veertig artiesten doen dit jaar een gooi naar de winst bij het Eurovisie Songfestival. Bekende fans als Sharon Doorson, Hugo Kennis en Richard Groenendijk laten hun licht schijnen over de inzendingen in Op Weg naar het Songfestival.

Het is inmiddels een mooie traditie: in de aanloop naar het Eurovisie Songfestival laten bekende liefhebbers hun licht schijnen over de inzendingen van dit jaar. Voor de camera's van Op Weg naar het Songfestival geven onder meer tv-kok Hugo Kennis, zangeres Sharon Doorson en komiek Richard Groenendijk hun mening.

De Diepte

Met bijna veertig nieuwe liedjes valt er heel wat opmerkelijks te zien en te horen. Zo valt Noorwegen op dankzij het mysterieuze duo Subwoolfer. De mannen treden op in gele wolvenmaskers en niemand weet precies wie ze zijn. De Servische zangeres Konstrakta wast tijdens haar nummer drie minuten lang haar handen en dat zorgt voor hilarisch commentaar. Daarnaast laten de BN'ers zich ook uit over S10 en de vraag of De Diepte hoog gaat eindigen.

Meer over