Op zoek naar ...

Op Zoek Naar... 2023 nadert ontknoping: Wie worden Danny en Sandy?

NPO 1 - vrijdag 3 februari om 20:42

© AVROTROS
Eindelijk wordt duidelijk welke twee musicalsterren in spe de hoofdrollen bemachtigen in de musical Grease. Het publiek moet in deze slotaflevering van Op Zoek Naar... kiezen tussen drie Danny's én drie Sandy's in deze finale, de juryleden geven enkel advies.

Het grote moment is aangebroken in Op Zoek Naar .... De potentiële Danny's en Sandy's krijgen vanavond de allerlaatste kans om het publiek te overtuigen dat zij de juiste kandidaten zijn voor een hoofdrol in de musical Grease.

Lees ook: Dit zijn de finalisten van Op Zoek naar... Danny en Sandy 

Op Zoek naar...

De drie heren Paul, Tristan en Victor en de drie dames Danique, Magtel en Dominique zijn nog over in deze finale en dat ze kunnen zingen, dansen en acteren, weten de kijkers inmiddels. Maar wie zijn het geloofwaardigst op het podium en worden hiermee de opvolgers van Nandi van Beurden?

Nandi van Beurden

Nadat zij vorig jaar Op Zoek naar Maria won, ligt de musicalwereld aan haar voeten. Na The Sound of Music kreeg de Brabantse een hoofdrol in Dagboek van een Herdershond, naar de gelijknamige tv-serie, en dit najaar speelt ze een van de vijf hoofdpersonages in de Elfstedentochtmusical De Tocht.

Op Zoek Naar... is elke vrijdag om 20:40 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over