Op zoek naar ...

De zoektocht naar Danny en Sandy gaat van start in Op Zoek Naar...

NPO 1 - vrijdag 23 december om 20:35

© AVROTROS
De musicaltalentenjacht Op Zoek Naar... is terug met een zoektocht naar twee hoofdrolspelers voor Grease: Danny en Sandy. Marlijn Weerdenburg, Jim Bakkum en Maurice Wijnen beoordelen de optredens met de hulp van een gastjurylid.

Musicalklassieker Grease keert volgend jaar terug in de theaters, maar Danny en Sandy zijn nog helemaal niet gecast. Wie hen straks spelen, bepaalt de kijker in een nieuwe en zevendelige Op Zoek Naar ...-serie - wederom gepresenteerd door Frits Sissing.

Op Zoek Naar... Danny en Sandy

Het is voor het eerst in zes seizoenen dat de Avrotros-talentenjacht twee hoofdrolspelers zoekt. Een pittige klus, maar gelukkig is er een jury die een vakkundige blik werpt op de optredens. Musicalzangeres Marlijn Weerdenburg, producent Maurice Wijnen en multitalent Jim Bakkum beoordelen dit seizoen de talenten. Iedere week staat een gastjurylid hen bij. Met deze keer een oude bekende van Jim: Jamai Loman. 

Jim Bakkum

Voor Bakkum zal het sowieso een feest van herkenning zijn. Zestien jaar geleden stond hij als Danny op de bühne, en met succes: meer grote musicalrollen volgden.

Meer over