Op1

Dubbele aflevering van Op1 over Peter R. de Vries en watersnood in Limburg

NPO 1 - donderdag 15 juli om 20:50

© https://pers.bnnvara.nl/media-library/
Op1 komt vanavond met een extra lange uitzending die bestaat uit twee delen. Het eerste deel wordt gepresenteerd door Jeroen Pauw en gaat over de moord op Peter R. de Vries. Het tweede deel komt live vanuit het door overstromingen getroffen Limburg.

Jeroen Pauw keert eenmalig weer terug naar de talkshowtafel van Op1. Vanaf 20:40 presenteert hij er een extra uitzending naar aanleiding van de moord op Peter R. de Vries. Te gast zijn onder meer rechtbankverslaggever van de Telegraaf Saskia Belleman, strafrechtadvocaten Peter Plasman en Gerald Roethof, Officier van Justitie Wouter Bos, broer van de vermoorde Alex Wiegmink, Peter Wiegmink en beveiligingsexpert Rico Briedjal.

Overstromingen in Limburg

Na deze aflevering schakelt Op1 live met de plaats Hoensbroek waarvandaan Jort Kelder en Maaike Timmerman namens WNL een special maken over de heftige overstromingen in Limburg. Aan het woord komen Limburgers die alles kwijt zijn aan het water, burgemeesters van de getroffen gebieden en een woordvoerder van defensie, over de gigantische reddingsoperaties van de afgelopen uren.

Meer over