Opium op Oerol

Cornald Maas is terug met een kersverse reeks van Opium op Oerol

NPO 2 - maandag 10 juni om 19:50

© AVROTROS
Opium op Oerol-presentator Cornald Maas doet weer verslag van Oerol: het jaarlijkse feestje op Terschelling op het gebied van theater- en podiumkunsten. Caroline Borgers maakt dagelijks een reportage en het jonge talent Joost Willemze speelt harp.

Voor de zestiende keer vieren liefhebbers van theater- en alle andere podiumkunsten hét jaarlijkse feestje op Terschelling. Cornald Maas doet in Opium op Oerol verslag. Vaste gast aan zijn tafel in de duinpan is radiopresentator en podcastmaker Carolien Borgers. Dagelijks maakt ze een reportage van de voorstellingen die er op het eiland te zien waren. 

Joost Willemze in Opium op Oerol

Dit jaar is ook talent Joost Willemze dagelijks in de uitzending. De jonge harpist, die harp speelt vanaf zijn zevende jaar en al op internationale podia staat, won vorig jaar de Dutch Classical Talent Award. Het NRC riep hem onlangs uit tot rijzende ster voor 2024.

De gasten in deze start zijn Anna Gimbrère en Herman van der Zandt. Van welke voorstelling heeft het koppel deze eerste dag al genoten?

Wanneer is Opium op Oerol op televisie te zien?

Deze eerste aflevering van Opium op Oerol zie je op maandag 10 juni vanaf 19:50 uur bij AVROTROS op NPO2.

Meer over