Je huis op orde

Viktor Brand helpt de Zandvoortse Tessa in Je Huis Op Orde

SBS 6 - woensdag 11 januari om 20:29

© Talpa
Viktor Brand treft in deze aflevering van Je Huis Op Orde een huis vol kinderspullen aan. Moeder Tessa wil het beste voor haar drie kinderen, maar kan door haar ongelukkige jeugd moeilijk grenzen stellen. Ze doet haar verhaal aan Brand.

In Je Huis Op Orde treft presentator Viktor Brand een huis vol kinderspullen aan en een vijfjarig jongetje dat hem met een skippybal slaat. Alleenstaande moeder Tessa wil het beste voor haar drie kinderen, maar kan moeilijk grenzen stellen.

Je Huis Op Orde

Toch weet de Zandvoortse heus wel dat ze meer geordend moet zijn. Ze deed zelfs een poging nadat ze inspiratie uit het eerste seizoen van dit programma had gehaald. Ze schafte een boel bakjes aan en toch wil het maar niet lukken. Dat Tessa haar kinderen alle vrijheid gunt, komt door haar eigen moeilijke jeugd.

Viktor Brand

Brand helpt de opruimexperts niet alleen met het ordenen van alle spullen, hij probeert de moeder van drie ook mentaal te ondersteunen. En dat werkt: Tessa heeft straks eindelijk een net huis en een opgeruimd hoofd.

Meer over