Opvoeden doe je zo!

Wisseling van de wacht in Opvoeden Doe Je Zo!

RTL 4 - dinsdag 13 september om 20:31

© RTL
De ouders in Opvoeden Doe Je Zo! zijn drie weken geleden verdeeld in een opdrachtgroep en een panelgroep. In deze derde aflevering wisselen zij van plek. Het is nu aan de eerdere panelouders om opdrachten uit te voeren terwijl de anderen toekijken.

De acht ouders die meedoen aan Opvoeden Doe Je Zo! weten als geen ander hoe ze een kind moeten grootbrengen. Althans, dat vinden ze zelf.

Opvoeden Doe Je Zo!

De ouders zijn drie weken geleden verdeeld in een opdrachtgroep en een panelgroep. In deze derde aflevering wisselen zij van plek. Het is nu aan de eerdere panelouders om opdrachten uit te voeren. Hoe brengen zij het er vanaf? De anderen kijken toe en kiezen aan het eind de opvoedstijl die zij het best vinden. Ook presentator Robert ten Brink en opvoedingsexpert Anne-Marie Stevens kijken mee.

Anne-Marie Stevens

Stevens noemt het programma 'leuk, ontroerend, leerzaam en inspirerend'. "Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik dit met een prachtig team en fantastische gezinnen mag maken!", aldus de pedagogisch specialist op Instagram.

Meer over