Our Brand Is Crisis

Sandra Bullock en Billy Bob Thornton nemen het tegen elkaar op

SBS 9 - dinsdag 14 juni om 20:30

© ftpmuc.sky.de
In Our Brand Is Crisis komen twee aartsrivalen elkaar onverwacht tegen.

In Our Brand Is Crisis besluit Senator Pedro Castillo, na vijftien jaar geleden president van Bolivia te zijn geweest, zich opnieuw kandidaat te stellen. Hij staat ver achter in de peilingen en kan dus wel wat hulp gebruiken. Victor Rivera, een populist, staat er goed voor. Hij weet de onderbuikgevoelens goed te bespelen terwijl Castillo wordt gezien als de oude elite. Hoe kan Castillo deze Rivera verslaan in de presidentsverkiezingen?

Our Brand Is Crisis

Jane Bondine (Sandra Bullock) wordt aangetrokken om Castillo alsnog aan de winst te helpen. Ooit werd Bondine gezien als een superstrateeg, maar de laatste vier politieke campagnes zijn onder haar leiding verloren gegaan. In Our Brand Is Crisis wordt dit een enorme uitdaging voor Bondine, helemaal wanneer zij erachter komt dat Pat Candy (Billy Bob Thornton) werkt voor Rivera. Zij hebben een professionele en persoonlijke geschiedenis die teruggaat tot haar allereerste politieke campagne.

Blote billen

Sandra Bullock heeft contractueel vastgelegd dat ze nooit voor een filmrol uit de kleren gaat. In Our Brand Is Crisis maakt ze een kleine uitzondering. In een scene zien we wanneer ze met een bus Billy Bob Thornton passeert, haar billen toont. Ze wilde in eerste instantie een 'body double' gebruiken, maar dat vond Bullock niet nodig. 

Meer over