Our Take on Love

Our Take on Love vertelt het verhaal van een nieuwe romance in een oud jasje

Viaplay TV - zaterdag 7 oktober om 20:01

© http://raspored.hrt.hr/
In Our Take on Love spelen Isabelle en Blake een romantisch rollenspel dat leidt tot een echte romance.

Isabella (Lesa Wilson) is een dromer en ongelukkig in de liefde. Zij krijgt een opdracht waar ze erg naar uitkijkt. Namelijk het aankleden van een gala ter gelegenheid van het honderdjarige bestaan van het beroemde Godfrey-landhuis.

Our Take on Love

In dit prachtige landhuis vond ooit een romance plaats tussen Andre Godfrey, heer des huizes, en kamermeisje Josephine. Een romance waar nog steeds over geschreven en gepraat wordt.

Ondertussen is filmmaker Blake (Russell Quinn) ingehuurd om het grote feest vast te leggen op film. Om alvast inspiratie op te doen besluiten Isabella en Blake in Our Take on Love het landgoed te verkennen, verkleed als wijlen Josephine en Andre Godfrey.

Terwijl ze meer leren over het legendarische liefdesverhaal, leren ze elkaar ook steeds beter kennen. Onverwacht zitten ze zelf in een liefdesavontuur dat ze nooit hadden verwacht.

American Idol

De Amerikaanse actrice Lesa Wilson kwam tot de halve finale van American Idol. Daarnaast is ze gekroond tot Miss Georgia USA in 2006. Als winnares mocht ze meedoen aan de Miss USA-verkiezing, waarin ze uiteindelijk tweede werd.

Behalve in romantische films als Our Take on Love, is ze ook te bewonderen in de superheldenseries Stargirl en Doom Patrol

Meer over