Out of Reach

Steven Seagal schiet te hulp bij een ontvoering in Out of Reach

RTL 7 - maandag 6 februari om 22:32

© https://images.pathe-thuis.nl
In Out of Reach komt een voormalig geheim agent in actie als een dierbare wordt ontvoerd.

Voormalig geheim agent William Lansing (Steven Seagal) leeft teruggetrokken. Heel erg teruggetrokken. Hij heeft alleen contact met Irena (Ida Nowakowska), een Pools penvriendinnetje uit een weeshuis. Als zij wordt ontvoerd, ziet William geen andere oplossing dan zelf in actie te komen. 

Out of Reach

Als hij al een tijdje geen brieven van Irena meer heeft ontvangen, gaat William naar Polen om uit te zoeken wat er aan de hand is. Het weeshuis waar Irena zit blijkt een plek te zijn waar meisjes worden verkocht aan de hoogste bieders.

In Out of Reach wil Lansing niet alleen haar maar ook de andere meisjes redden. Daarnaast probeert hij de man achter deze mensonterende praktijken, Faisal, te pakken te krijgen. 

Lansing komt tot de ontdekking dat Irena geheime codes heeft verwerkt in haar brieven. Deze codes zijn de ontbrekende puzzelstukjes die hem bij zijn zoektocht moeten helpen.

Steven Seagal

De stemmen van Steven Seagal en een paar andere acteurs zijn gedeeltelijk opnieuw ingesproken door stemacteurs. Dat was ook nodig.

Toen de opnames van Out of Reach al voltooid waren, werd het scenario nog aangepast. Dat betekende ook dat William Lansing – en een aantal andere personages – heel andere dingen moesten zeggen dan in het oorspronkelijke script.

Meer over