Out of Sight

Jennifer Lopez en George Clooney flirten erop los in Out of Sight

NET 5 - zondag 12 mei om 22:19

© Universal Pictures
George Clooney en Jennifer Lopez flirten er lustig op los in de broeierige misdaadkomedie Out of Sight. Dat levert een verrassend leuke film op.

De charmante bankrover Jack Foley (George Clooney) belandt weer eens in de gevangenis.

Out of Sight

Zijn maatje Buddy (Ving Rhames) helpt hem ontsnappen, maar agent Karen Sisco (Jennifer Lopez) ontdekt hen.

Buddy propt Foley en Sisco samen in de kofferbak van de ontsnappingsauto. Na een onderhoudend gesprek in een ongemakkelijke houding over films en andere wetenswaardigheden weet Karen weg te komen.

Ze blijft op Foley jagen, terwijl hij en Buddy de slag van hun leven proberen te slaan. Lukt het haar om Jack te arresteren in Out of Sight? Of voelt ze meer voor de mislukte bankrover dan ze aan zichzelf wil toegeven?

Michael Keaton

Regisseur Steven Soderbergh (Ocean’s Eleven, Traffic) gebruikte voor Out of Sight een boek van schrijver Elmore Leonard als uitgangspunt.

De scherpe dialogen, kleurrijke karakters en verrassende plots van Leonard leverden prachtig bronmateriaal voor films, zoals ook bijvoorbeeld Get Shorty en Jackie Brown (1997).

Er is een kleine overlap tussen die laatstgenoemde film en Out of Sight. Michael Keaton speelde namelijk Ray Nicolette in Jackie Brown. In Out of Sight keert hij terug in die rol voor een kleine cameo.

Meer over