Over de oceaan

Alles wat je moet weten over het nieuwe RTL4-programma Over de Oceaan

RTL 4 - donderdag 16 mei om 20:31

© Jasper Suyk Dracorubio
Zes bekende Nederlanders steken in het nieuwe RTL4-programma Over de Oceaan in een zeilboot de Atlantische Oceaan over. Bijna drie weken lang zijn André Dongelmans, Caroline Tensen, Kees Tol, Nicolette Kluijver, Roelof Hemmen en Roxane Knetemann op elkaar aangewezen.

Zes bekende Nederlanders maken de reis van hun leven in het nieuwe realityprogramma Over de Oceaan. André Dongelmans, Caroline Tensen, Kees Tol, Nicolette Kluijver, Roelof Hemmen en Roxane Knetemann steken met een zeilboot de Atlantische Oceaan over. In bijna drie weken tijd leggen ze maar liefst 5100 kilometer af, van Las Palmas naar het Caribisch gebied.

Nicolette Kluijver

Zonder contact met het thuisfront, volgboot en bereikbare hulpdiensten, moeten de BN’ers zien te overleven en navigeren op zee. “Het niet slapen, overgeven, altijd op elkaars lip. Het had zoveel extremen”, vertelt Nicolette aan RTL Boulevard. Spijt heeft de presentatrice echter niet. “Ik wist op voorhand al: dit wordt de hel. En toch wilde ik het meemaken. Het was hemels en hels tegelijkertijd.”

Wanneer is Over de Oceaan op televisie te zien?

Over de Oceaan is vanaf 16 mei 2024 iedere donderdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over