Over gewicht

Kees Tol en Edsilia Rombley zijn terug met Over Gewicht

NET 5 - woensdag 30 maart om 20:30

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images

Kees Tol en Edsilia Rombley zijn terug! Ook in het tweede seizoen van de Net5-show Over Gewicht duiken de twee weer in de wondere wereld van gezond eten. Wat zijn de feiten en fabels om op een gezond gewicht te komen en te blijven?

De presentatoren focussen zich in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Over Gewicht op het heerlijk zoete goedje dat we allemaal wel kennen: suiker.

Edsilia Rombley

Edsilia gaat voor haar onderzoek niet over een nacht ijs. De presentatrice brengt in de eerste uitzending een bezoek aan het UMC in Amsterdam en ontdekt hoe schrikbarend veel suiker in voedsel is verwerkt en wat het doet met je lichaam en je brein. Deze informatie komt haar goed van pas, want samen met het suikertestpanel onderwerpt ze zichzelf ook aan de ultieme test: 21 dagen lang geen toegevoegde suiker eten. 

Kees Tol

Kees Tol zit op zijn beurt ook niet stil. De presentator gaat langs bij kersvers Olympisch Kampioen Kjeld Nuis die vertelt dat suiker essentieel is om een topsportprestatie te leveren. En op de kermis leert hij van voormalig-Miss Nederland Denise Speelman hoe je een suikerspin moet maken.

Over Gewicht is vanaf woensdag 30 maart wekelijks om 20:30 uur te zien bij Net5 en KIJK.nl.

Meer over