Over mijn lijk

Bijzondere boodschappen in Over Mijn Lijk

NPO 1 - woensdag 12 januari om 21:30

© BNNVARA
Tim Hofman maakt in deze tweede aflevering van Over mijn lijk kennis met de 32-jarige Francis, een reiziger en familiemens. Ze wil een boodschap achterlaten voor haar dierbaren en kiest voor een bijzondere manier: ze laat een hologram van zichzelf maken.

Over mijn lijk ontmoet een nieuw gezicht. De 32-jarige Francis hoopt ondanks haar hersentumor nog veel van de wereld te zien, maar is ook een familiemens. Voor haar dierbaren wil ze een boodschap achterlaten, en niet via de gebruikelijke weg. Francis laat in een studio een hologram van zichzelf maken, waardoor het lijkt alsof ze in levenden lijve voor hen staat.

Tim Hofman

Patrick, met wie Tim Hofman vorige week al werkte aan zijn kist, beleeft een emotionele dag met zijn broer. Ze kijken naar oude videobeelden van hun moeder, die aan darmkanker leed. Patrick overleed nog tijdens de opnames voor deze serie aan dezelfde ziekte. Niet alleen in het programma liet hij zijn levenslust zien; zo trainde hij in 2019 maandenlang voor Alpe d’HuZes om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Meer over