Over mijn lijk de reünie

BNNVARA zendt het emotionele Over Mijn Lijk: De Reünie uit

NPO 1 - woensdag 4 januari om 21:22

© BNNVARA
Tim Hofman ontmoette in het negende seizoen van Over Mijn Lijk zes jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Nu komen Francis, Jip, Roy en Irene weer bij elkaar met de families van de overleden Kiki en Patrick en blikken ze terug.

De kijkers van Over Mijn Lijk sloten begin 2022 de zes jonge en ongeneeslijk zieke mensen Patrick, Jip, Kiki, Francis en Irene diep in hun hart. Ze vertelden namelijk openhartig over hun dromen en hoe ze ondanks hun ziekte alles uit het leven probeerden te halen. Voor Kiki en Patrick kwamen de uitzendingen op tv uiteindelijk te laat: zij overleden al tijdens de opnames. 

Over Mijn Lijk: De Reünie

Eerder dit jaar blikte Tim Hofman dan ook samen met Jip, Francis, Irene en de familieleden van Kiki en Patrick nogmaals terug op het afgelopen jaar. Veel mensen bleken daar oor naar te hebben, want inmiddels is de achtdelige reeks Over Mijn Lijk: De Reünie via NPO Start door maar liefst 1,5 miljoen mensen bekeken. Vanaf vanavond krijgt ook tv-kijkend Nederland de kans om over hun bevindingen te horen. 

Meer over