Over mijn lijk de reünie

OML'ers Irene, Roy, Jip en Francis blikken terug in Over Mijn Lijk: De Reünie

NPO 1 - woensdag 11 januari om 21:22

© BNNVARA
De jongeren die te zien waren in dit negende seizoen kijken in Over Mijn Lijk: De Reünie terug op de afgelopen periode. Patrick en Kiki waren eerder al overleden, afgelopen december stierf ook Irene. Presentator Tim Homan zocht haar op in het hospice.

Patrick 31 jaar, Francis 32 jaar, Kiki 16 jaar, Roy 30 jaar, Irene 28 jaar, Jip 26 jaar. Jonge mensen die midden in het leven staan. Die dromen hebben, idealen, trouwplannen en die ongeneeslijk ziek zijn. Ze deden mee aan het negende seizoen van Over Mijn Lijk en kijken in deze laatste van twee reünieafleveringen terug.

Over Mijn Lijk: De Reünie

Patrick en Kiki waren al eerder overleden. In december stierf plotseling ook Irene. Net als haar moeder had ze borstkanker. Nadat ze een tijd ‘schoon’ was geweest, kwam de kanker terug. Ze had, ook net als haar moeder, gevoel voor humor. “Dat kunnen lachen, en toch ook een beetje het tegendraadse was voelbaar tot het einde”, schreef presentator Tim Hofman op sociale media. Drie dagen voor haar overlijden zocht hij Irene op in het hospice.

Meer over