Over mijn lijk

De laatste aflevering van Over Mijn Lijk

NPO 1 - woensdag 9 maart om 21:41

© BNNVARA
Over Mijn Lijk sluit af met een verdrietige bijeenkomst: het is de dag van Patricks uitvaart. Irene weet niet hoe lang ze nog kan genieten van het leven en wil daarom nog één keer naar Italië met haar familie.

Het is de dag van Patricks uitvaart. De afgelopen weken zagen kijkers al hoe de dertiger zich voorbereidde op zijn afscheid. Hij maakte een herinneringskist voor zijn zoontje Norwin, zocht een boom uit waar zijn dierbaren zijn as moeten uitstrooien en liet zich vlak voor zijn dood dopen. Hij hoopte dat hij zo zijn moeder, die ook aan darmkanker overleed, zou tegenkomen bij de hemelpoort. Nu komen familie en vrienden samen om Patrick hun laatste groet te brengen.

Tim Hofman

Presentator Tim Hofman gaat verder langs bij Jip op haar woonboot en bij Irene. ZIj probeert zo veel mogelijk van het leven te genieten, zolang ze het nog kan. En dat lijkt langer te zijn dan vooraf gedacht: in deze aflevering vertelt ze namelijk dat ze onlangs ongelofelijk goed nieuws heeft gekregen. De Amsterdamse wil dit daarom vieren met haar familie naar Italië.

Meer over