Over mijn lijk

Jeffrey klampt zich vast aan een nieuwe behandeling in Over Mijn LIjk

NPO 1 - dinsdag 6 februari om 21:36

© BNNVARA / SkyhighTV
Nu de uitzaaiingen in zijn lichaam zijn gegroeid, begint Jeffrey in deze uitzending van Over Mijn Lijk met een nieuwe behandeling. Hij hoopt dat hij hiermee zijn leven kan verlengen, al is Jeffrey bang voor de bijwerkingen van de medicijnen.

Twee van de geportretteerden in dit seizoen van Over Mijn Lijk zijn inmiddels overleden. Zoë stierf in maart 2023, Jeffrey acht maanden later. Zijn deelname aan het programma is nu vooral een document voor zijn kinderen, net als de foto’s en video’s die fotograaf Gaby Ermstrang de afgelopen jaren van het gezin maakte. Zij spoorde Jeffrey aan om zichzelf vast te laten leggen.

Jeffrey en Trudy

In januari vertelde zijn vrouw Trudy in het AD dat ze de laatste avond van haar man samen op de bank doorbrachten. “We hebben een film gekeken: The Nun 2. Horror is echt ons genre.” In deze aflevering zijn de uitzaaiingen in Jeffreys lichaam gegroeid. Hij hoopt dat een nieuwe behandeling zijn leven kan verlengen. Eva zoekt een plek uit in een gedenkbos waar mensen haar kunnen herdenken.

Wanneer is Over Mijn Lijk op televisie te zien?

Over Mijn Lijk is iedere dinsdag vanaf 21:25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1.

Meer over