Over mijn lijk

Tim Hofman maakt kennis met de 32-jarige Maaike in nieuwe aflevering Over Mijn Lijk

NPO 1 - dinsdag 16 januari om 21:22

© SkyHighTV/BNNVARA
Maaike (32) heeft melanoomkanker en krijgt in deze aflevering van Over Mijn Lijk experimentele behandelingen om haar leven te verlengen. Intussen wil ze zo veel mogelijk ondernemen met haar man en tweeling, en haar hobby waterpolo voortzetten.

Tim Hofman maakt in deze aflevering van Over Mijn Lijk kennis met Maaike. Het liefst zou deze 322-jarige OML'er haar kop in het zand steken, dat ze door kon gaan zonder de melanoomkanker en experimentele behandelingen die haar leven momenteel verlengen. In de tijd die ze nog heeft, wil Maaike zo veel mogelijk ondernemen met haar man Hendrik en tweeling en haar hobby waterpolo voortzetten. In deze aflevering moedigt Hendrik haar aan tijdens een spannende wedstrijd.

Eva uit Over Mijn Lijk

Ook voor Eva (23) is het een belangrijke dag. Na de diagnose longkanker in 2021 wilde ze zo snel mogelijk trouwen met haar grote liefde Matthijs en nu gaat het eindelijk gebeuren. De 31-jarige Jegor gaat intussen naar zangles. Hij ervaart veel stress van zijn hersentumor, maar zingen geeft hem rust.

Wanneer is Over Mijn Lijk op televisie te zien?

Het nieuwe seizoen van Over Mijn Lijk is sinds dinsdag 9 januari wekelijks om 21:20 uur te zien bij BNNVARA op NPO1. Deze aflevering volgt op 16 januari.

Meer over