Over mijn lijk

Tim Hofman volgt weer ongeneeslijk zieke jongeren in nieuw seizoen Over Mijn Lijk

NPO 1 - dinsdag 9 januari om 21:22

© BNNVARA / SkyhighTV
Tim Hofman maakt in het nieuwe seizoen van Over Mijn Lijk onder meer kennis met Jeffrey (35). Hij heeft uitgezaaide darmkanker en wil, zolang het nog kan, door met zijn gewone leven als loodgieter, voetbalcoach en vader van twee kinderen.

Terwijl Jeffrey fanatiek jonge voetbalteams coacht en in zijn nieuwe huis klust, is hij ook bezig met een ontwerp voor op zijn kist. Hij is een van de geportretteerden in het nieuwe seizoen van Over mijn Lijk, waarin Tim Hofman vijf jongvolwassenen met een ongeneeslijke ziekte volgt.

Lees ook: Deze OML'ers volgt Tim Hofman in nieuw seizoen Over Mijn Lijk 

Heftige verhalen

Jeffrey (35) heeft uitgezaaide darmkanker en wil, zolang het nog kan, door met zijn gewone leven. Dat moet ook wel, vindt de jonge vader: hij wil zijn nieuwe huis zo goed mogelijk achterlaten voor zijn vrouw en twee kinderen.

Hofman maakt ook kennis met de 27-jarige Zoë. Deze zorgmedewerker heeft uitgezaaide botkanker en ziet niet op tegen de dood. Ze gelooft in reïncarnatie en is benieuwd hoe haar volgend leven eruit zal zien. Een medium vertelt het haar in deze eerste aflevering.

Wanneer is Over Mijn Lijk op televisie te zien?

Het nieuwe seizoen van Over Mijn Lijk is vanaf dinsdag 9 januari wekelijks om 21:20 uur te zien bij BNNVARA op NPO1.

Meer over