Over mijn lijk

Maaike maakt indruk met haar sponsoractie in Over Mijn Lijk

NPO 1 - dinsdag 13 februari om 21:28

© BNNVARA/SkyHighTV
Maaike is niet de enige in de familie die de diagnose kanker kreeg. Vier maanden na haar diagnose kreeg ook haar nu driejarige nichtje slecht nieuws: neuroblastoomkanker. Sindsdien zamelt Maaike geld in voor onderzoek. Over Mijn Lijk zoekt haar op.

Maaike uit Over Mijn Lijk is niet de enige in haar familie die met kanker te maken heeft. Vier maanden na haar diagnose in 2021 kreeg ook haar nichtje - nu drie jaar - slecht nieuws: het meisje had neuroblastoomkanker. Sindsdien proberen Maaike en haar familie zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek.

Over Mijn Lijk

In deze aflevering loopt Maaike met vrienden van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht naar het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam, de behandelingscentra van Maaike en haar nichtje. De actie maakt indruk; inmiddels is er al ruim 75.000 euro opgehaald.

Tim Hofman

Tim Hofman gaat ook langs bij Eva en Jeffrey, en voor de laatste keer bij Zoë. Zij is er zo slecht aan toe dat ze over een niet al te lange tijd zal overlijden. De presentator neemt afscheid.

Meer over