Pak van mijn hart

Chantal Janzen zoekt een kerstman in Pak van Mijn Hart

SBS 6 - zaterdag 4 december om 20:00

Het kledingverhuurbedrijf van Tom en Niek drijft in Pak van mijn hart op één jaarlijks feest: Sinterklaas. De opkomst van de Kerstman komt de broers niet al te best uit.

Julia (Chantal Janzen) woont en werkt al een tijd in Amerika, maar nu komt ze terug naar Nederland. Ze moet in haar moederland frisdrankmerk Santaman Cola in de markt zetten.

Pak van mijn hart

Voor de reclamecampagne heeft ze een knappe kerstman nodig. Een knappe acteur vis je zo uit de kaartenbak van een castingbureau, maar waar haal je een sexy kerstmannenpak vandaan?

Bij het kledingverhuurbedrijf van ouwe baas Niek sr. (Bram van der Vlugt). Hij is opgenomen in een psychiatrische kliniek omdat hij denkt dat hij Sinterklaas is, dus nemen zijn zoons Niek (Fedja van Huêt) en Tom (Benja Bruijning) de honneurs waar.

De broers zijn in Pak van mijn hart allebei helemaal ondersteboven als de mooie Julia hun zaak binnen komt stappen. Ze vergeten zelfs even dat ze alleen maar in sinterklaaspakken doen.

Chantal Janzen

Regisseur Kees van Nieuwkerk (de zoon van Matthijs) trok voor Pak van mijn hart een heel blik BN’ers open. Naast Chantal Janzen, Benja Bruijning en Fedja van Huêt zijn er ook rollen voor Halina Reijn, Manuel Broekman, Loes Haverkort en Geza Weisz. Ook sterrenchefs Robert Kranenborg en Julius Jaspers hebben een rolletje.

Mede dankzij al die bekende koppen werd Pak van mijn hart een fikse bioscoophit: ruim 400.000 mensen kochten een kaartje.

Meer over