Pamela's garden of eden

Pamela Anderson moet een aantal bomen snoeien in Pamela's Garden of Eden

NET 5 - woensdag 6 september om 22:27

© Corus
Sinds vorige week is in de serie Pamela's Garden of Eden te zien hoe Pamela Anderson in Canada het landhuis van haar oma renoveert. De actrice krijgt het verzoek om bomen te kappen om zo een weg beter vrij te houden. De natuurliefhebber vindt dat onzin.

Sinds vorige week is te zien hoe Pamela Anderson op het Canadese Vancouver Island het vervallen landhuis van haar oma opknapt. Het leek de steractrice van Baywatch een goed idee om camera's tijdens deze renovatie mee te laten draaien. Het levert mooie plaatjes op van het Canadese eiland.

Pamela's Garden of Eden

Anderson blijkt een groot natuurliefhebber en laat dat ook deze tweede aflevering van Pamela's Garden of Eden zien. Ze krijgt het verzoek om bomen te kappen die op haar uitgestrekte landgoed staan en de weg naar een herbouwd wegrestaurant verderop in de straat blokkeren. De actrice vindt het onzin, die bomen staan daar prima en kappen of snoeien is voor haar geen optie. Ondertussen botsen haar ontwerper Francesca en assistent Jonathan over het ontwerp van een tuinpad.

Meer over