Galaxy Quest

Paramount Network trakteert elke zondag op de beste Sci-Fi-shows en films

Paramount - zondag 21 mei om 20:00

© Paramount

Als fan van sciencefiction is er niets beter dan een hele dag je favoriete shows bingen en vervolgens af te sluiten met een epische Sci-Fi film. Op Paramount Network is dit precies wat je vanaf vandaag elke zondag kunt verwachten. 

Of je nu van het uitslapen bent of niet, al van 5 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds kun je al op de bank plaatsnemen om te genieten van de beste SF-series die er ooit zijn gemaakt. 

Star Trek: The Next Generation

Eén serie die je dan ook sowieso mag verwachten is Star Trek: The Next Generation. In deze ultieme SF-reeks zie je hoe Captain Jean-Luc Picard en zijn bemanning de Melkweg doorkruisen op zoek naar nieuwe werelden en avonturen. Deze iconische serie is al jaren een favoriet onder de fans van dit genre en wij snappen wel waarom. Het biedt een ongeëvenaarde mix van verkenning, actie en science fiction.

Maar dat is nog niet alles. Paramount Network zendt de komende weken op zondag ook diverse afleveringen uit van Star Trek: Enterprise en Star Trek: Deep Space Nine. In die laatste raakt de bemanning van het DS9 ruimtestation betrokken bij allerlei politieke intriges en buitenaardse conflicten. Aan spanning dus geen gebrek.

Galaxy Quest

De avond sluit je elke zondag rond de klok van 8 uur af met een film binnen dit genre, zoals G.I. Joe: The Rise of Cobra en Transformers: The Last Knight. Op deze zondag is het eerst voor Galaxy Quest, een komedie die de draak steekt met het genre terwijl het ondertussen een ode brengt aan alle fans. 

De film draait om een groep acteurs die in een populaire sci-fi serie hebben gespeeld, genaamd Galaxy Quest. Een stel buitenaardse wezens heeft de reeks ook gezien. Sterker nog: ze zijn groot bewonderaars van de cast. Nu ze in oorlog zijn met een ander buitenaards ras, zijn ze op zoek naar iemand die hen kan helpen. En wie is daar nou beter geschikt voor dan de ruimteredders uit hun favoriete serie? De vraag is alleen of de acteurs, als Tim Allen, Sigourney Weaver en Alan Rickman, daar ook zo over denken.

Al deze films en series zijn elke zondag te zien op Paramount Network. Deze tv-zender is te vinden op Ziggo-kanaal 16 en KPN-kanaal 13.

Meer over