Good Will Hunting

Paramount Network trakteert weer op geweldige Hollywoodfilms

Paramount - maandag 24 april om 20:30

© Miramax Film

Heb je zin in een actievolle blockbuster of een romantisch drama? Let dan goed op, want de komende twee weken heeft Paramount Network weer voor ieder wat wils. Elke maandag t/m vrijdag kijk je om 20:30 uur naar het beste wat Hollywood te bieden heeft.

Bereid je dan ook gauw voor op films als Planet of the ApesTrainspottingLara Croft: Tom Raider en Infinite.

Good Will Hunting

Op deze maandag trapt Paramount Network af met een klassieker onder de klassiekers, oftewel Good Will Hunting. Deze Oscarwinnende film vertelt het verhaal van de jonge opvliegende Will (Matt Damon), die superintelligent is, maar daar niets mee doet. Hij werkt als schoonmaker op een universiteit, waar hij voor de lol ook even een ingewikkelde wiskundige formule oplost.

Wanneer een professor (Stellan Skarsgård) erachter komt dat Will geniaal is, wil hij hem helpen zijn potentieel te benutten. Maar Will is niet zomaar een genie. Hij heeft een moeilijke jeugd gehad en worstelt met emotionele problemen en twijfels over zijn toekomst. Gelukkig heeft hij steun aan zijn vrienden en aan Sean (Robin Williams), een therapeut die hem helpt zijn verleden te verwerken en zijn angsten te overwinnen.

Paramount Network

Dit is echter pas het begin, want de komende twee weken zendt Paramount Network iedere maandag t/m vrijdag om 20:30 uur nog meer geweldige Hollywoodfilms uit.  Wat denk je bijvoorbeeld van Lara Croft: Tomb Raider? Deze film biedt een opwindende mix van actie en avontuur, met Angelina Jolie in de hoofdrol als de iconische videogameheldin Lara Croft.

Verder staan ook de spectaculaire sciencefictionfilms Planet of the Apes en War for the Planet of the Apes op de planning net als Trainspotting, Infinite en vele andere. Kortom, alle filmliefhebbers weten waar ze vanaf vandaag iedere doordeweekse dag terecht kunnen.

Good Will Hunting is vanavond om 20:30 uur te zien op Paramount Network. Deze tv-zender is te vinden op Ziggo-kanaal 16 en KPN-kanaal 13.

Meer over