Patrick Laureij - Nederlands Hoop

Patrick Laureij is nochalant maar toch kwetsbaar in cabaretshow Nederlands Hoop

SBS 6 - zondag 5 februari om 20:00

© Bunker Theaterzaken
Rotterdamse tongval, knotje in zijn haar. Met stoere nonchalance vertelt stand-upcomedian Patrick Laureij in zijn tweede theatershow Nederlands Hoop over zijn persoonlijke beslommeringen. Daarbij laat hij ook zijn kwetsbare kant zien.

Rotterdamse tongval, knotje in het haar. Met stoere nonchalance deelt stand-upcomedian Patrick Laureij in zijn tweede theatershow Nederlands Hoop zijn persoonlijke beslommeringen, waarbij hij ook zijn kwetsbare kant laat zien.

Patrick Laureij

De in Rotterdam-Zuid opgegroeide ‘straatgozert’ praat onder andere over zijn bezoek aan een agressiecoach. Het dagelijks leven en de bijbehorende irritaties bezorgen hem aanvallen van boosheid en depressie en daar vertelt Laureij open over.

Nederlands Hoop

Met dezelfde kwinkslagen gaat hij verder over het kopen van een tweedehands auto en de yogacursus die hij volgde om van zijn burn-outklachten af te komen. Door de flair waarmee hij vertelt en met zijn oog voor detail, geeft Laureij volgens de Volkskrant zelfs alledaagse verhalen nét dat beetje extra.

Meer over