Peppermint

Jennifer Garner is terug en in Peppermint fitter dan ooit

RTL 7 - dinsdag 30 januari om 20:27

© Plurimedia
Vijf jaar nadat drugsdealers haar gezin hebben vermoord, komt moeder Riley terug. Haar doel in Peppermint: wraak.

De familie North lijkt alles netjes voor elkaar te hebben. Het bedrijf van echtgenoot Chris loopt goed. Hij, zijn vrouw Riley (Jennifer Garner) en hun dochter Carly zijn samen hartstikke gelukkig.

Peppermint

Al vrij snel in Peppermint blijkt dat plaatje toch niet helemaal te kloppen. Het bedrijf van Chris loopt helemaal niet zo goed; hij is zelfs met criminelen in zee gegaan om het hoofd boven water te houden. Dat blijkt een slecht plan. Op een avond knallen leden van een drugskartel Chris en Carly zonder pardon neer. Riley heeft alles gezien; ze kan de daders zo aanwijzen. Dankzij een stel corrupte agenten ontlopen ze hun straf.

En Riley? Die trekt zich, overmand door verdriet, terug uit het openbare leven. Jarenlang verneemt niemand iets van haar. Tot ze vijf jaar later ineens weer opduikt. Weg is de rouwende moeder: Riley is veranderd in een afgetrainde, tot de tanden toe gewapende wraakengel. Het is tijd voor gerechtigheid!

Jennifer Garner

Om de afgetrainde Riley te kunnen spelen, moest Jennifer Garner hard werken. Voor de opname van Peppermint begonnen, ging de actrice maandenlang in training. Ze kreeg MMA-lessen en leerde omgaan met messen. Ook oefende Garner flink met de verschillende vuurwapens die Riley in de film hanteert.

Meer over