Het perfecte plaatje

Kandidaten Het Perfecte Plaatje gaan de zee op

RTL 4 - woensdag 27 oktober om 20:30

© http://www.rtl.nl
Het is te hopen dat de fotograferende BN’ers van dit seizoen Het perfecte plaatje zeebenen hebben. Ze gaan namelijk met de Reddingsbrigade mee op een oefening. Eenmaal op zee blijkt het er wild aan toe te gaan. Lukt het ze alsnog om de operatie vast te leggen?

Het gaat er wild aan toe in Het perfecte plaatje. De Reddingsbrigade neemt de fotograferende BN’ers namelijk mee tijdens een oefening op zee. Aan de kandidaten de taak om deze operatie vast te leggen. Het blijkt geen makkelijke opdracht. Niet alleen omdat ze op het water zijn, maar ook omdat er allerlei dingen om hen heen gebeuren. Zo zet de Reddingsbrigade boten, jetski’s én een helikopter in.

Bibi Breijman

Vorig seizoen bleef Bibi Breijman als beste fotograaf over. En de huidige deelnemers zijn gewaarschuwd, want ze vertelde na haar winst aan Nu.nl dat ze door haar deelname aan het programma heel anders kijkt naar de foto’s die ze maakt. Dat komt allemaal door de feedback van de juryleden. "De stemmetjes van Cynthia en William gaan nooit meer uit mijn hoofd, haha."

Meer over