Petit chateau

Petit Chateau maakt mooie babykamers

SBS 6 - donderdag 6 mei om 20:30

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
Dankzij Chateau Meiland hebben Maxime en Montana de nodige kluservaring. Deze vaardigheden komen goed van pas, want de zussen toveren babykamers om tot babypaleizen: van een stoere autokamer tot boomhutparadijs.
Na Martien Meiland verkennen nu ook dochters Maxime en Montana nieuw terrein. In het nieuwe make-overprogramma Petit chateau gaan de zussen langs bij jonge gezinnen die een kleine verwachten, maar de babykamer om bepaalde redenen niet op tijd afkrijgen. Met veel lef, creativiteit én de juiste contacten weten de vrouwen de kamers om te toveren tot ware 'babychateaus'. Van een stoere autokamer met een echte auto aan de muur tot een voetbalkamer met gras of een boomhutparadijs. De Meilands gaan niet alleen klussen. "We willen natuurlijk als het kindje geboren is, nog even op kraamvisite om te kijken hoe dat baby'tje in dat kamertje ligt”, vertelde Maxime aan Shownieuws. Het programma is voor haar extra bijzonder, nu ze zwanger is van haar tweede.

Tweeling

In de allereerste aflevering gaan de Meiland-zussen aan de slag met een petit chateau voor niet één, maar twee baby’s. Hoogzwangere Lisanne en Ricardo verwachten binnenkort een tweeling. Door een financiële tegenslag, een heftige ziekte en de zorg voor hun jonge zoon krijgen ze de babykamer maar niet af, dus de hulp komt als geroepen. Met de komst van twee meisjes is de keuze simpel: de kamer wordt een knalroze babypaleis. Op de vraagt of de zussen altijd op één lijn zitten antwoordt Maxime: “Mijn smaak is klassiek. Sommige mensen vinden dat een beetje truttig. Montana houdt wat meer van modern.”

Meer over