Picture perfect mysteries

Carlos Pena jr. steelt de show in Picture Perfect Mysteries

RTL 8 - maandag 21 maart om 20:27

© Crown Media Productions
Allie fotografeert een bruiloft, wanneer iemand de bruidegom doodschiet. Niemand heeft gezien wie de dader is, dus zijn Allies foto’s belangrijk voor de politie. Kan ze rechercheur Sam helpen de moordenaar te vinden in Picture Perfect Mysteries?

In de serie Picture Perfect Mysteries zoekt fotograaf Allie Adams (Alexa PenaVega) de misdaad op. Ze gebruikt een politiescanner om snel plaatsen delict te vinden. Ze maakt daar foto’s van, die ze probeert te verkopen aan nieuwszenders. Dankzij haar oog voor detail kan ze rechercheur Sam Acosta (Carlos PenaVega, echtgenoot van Allie-vertolkster Alexa) helpen met het oplossen van lastige zaken.

Bruiloft

Tussendoor heeft Allie ook gangbaarder klussen; in de eerste aflevering fotografeert ze een bruiloft. Wanneer de bruidegom wordt doodgeschoten en niemand de schutter heeft gezien, zijn haar foto’s essentieel voor het onderzoek. De politie verdenkt de ex van de bruid, Allies broer. Ze doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen en de moordenaar te vinden.

Meer over