Pitch Perfect 2

De Bella's zingen weer een moppie in Pitch Perfect 2

NET 5 - donderdag 13 april om 22:46

© Universal Pictures
De Barden Bellas zijn terug en hoe! Pitch Perfect 2 is het vervolg op de succesvolle film uit 2012. Beca en haar meiden willen eerherstel na een rampzalig optreden, dus doet de zanggroep mee aan een internationale zangwedstrijd.

In Pitch Perfect 2 is het inmiddels drie jaar geleden dat de Bellas iedereen van hun stoelen bliezen met hun fenomenale optreden tijdens de nationale Amerikaanse a-capellacompetitie. 

Pitch Perfect 2

Pitch Perfect 2 begint al net zo goed voor de Bellas: ze doen mee aan een prestigieuze wedstrijd. Het publiek mag er ook wezen: president Obama zit op de tribune.

Zul je net zien dat de Bellas juist dit optreden verpesten. En hoe: het loopt zo uit de hand dat de dames geschorst worden.

Op zangwedstrijden in Amerika zijn de Barden Bellas niet meer welkom.

Anna Kendrick

Beca (Anna Kendrick), Fat Amy (Rebel Wilson), Chloe (Brittany Snow) en de andere Bellas hebben maar één mogelijkheid om hun reputatie te redden: het winnen van een grote internationale wedstrijd. De concurrentie is hevig.

Stijgen de Bellas onder grote druk boven zichzelf uit of loopt ook dit optreden uit op een fiasco?

Naast hun muzikale eer staat er nog iets op het spel voor de meiden. Het einde van hun studententijd is nabij en daarmee ook hun tijd als Bellas.

Wat willen ze doen met de rest van hun leven? Zal de vriendschap blijven bestaan na hun leven op Barden University?

Pitch Perfect 2 was net zo’n groot succes als de eerste Pitch Perfect-film. Eind 2017 verscheen Pitch Perfect 3 in de Nederlandse bioscopen.

Meer over