Poldark start met een vreselijk feest

21 oktober 2021 09:45 | kijktips | Door Judith Regeling

© www.nrk.no
Caroline organiseert in de nieuwste aflevering van Poldark een groot feest en nodigt niet alleen de Poldarks en de Gaspards uit, maar ook hun ergste vijanden. Een van de gasten brengt Cary Warleggan op een idee voor de behandeling van zijn neef George.

Over het feest dat Caroline deze week organiseert in Poldark zal nog lang gesproken worden in Cornwall. Niet omdat het zo geslaagd is, maar vanwege haar ongelukkige keuze van gasten. Naast Ross en Demelza Poldark en hun vrienden Ned en Kitty Gaspard leek het Caroline blijkbaar een goed idee om de racistische Ralph Hanson uit te nodigen, naast de vreselijke Cary Warleggan en een arts met dubieuze ideeën. Dat moet haast wel verkeerd gaan, en dat is dan ook wat er gebeurt.

Poldark seizoen 5

Het vijfde seizoen van het Britse kostuumdrama Poldark is het eerste waarin de verhalen niet afkomstig zijn uit de boeken van Winston Graham. De auteur maakte na de eerste zeven boeken in zijn reeks een tijdsprong van tien jaar, maar de scenaristen borduurden voort op de eerdere seizoenen. Mogelijk wel voor de laatste keer. Een zesde seizoen lijkt er vooralsnog niet te komen.

Meer over