Police Academy 2: Their First Assignment

De rekruten beginnen aan hun eerste opdracht van de Police Academy

Viaplay TV - maandag 25 juli om 22:30

© Turner
De rekruten uit Police Academy hebben hun opleiding dan toch afgerond. Tijd voor hun eerste echte opdracht.

Wat niemand had zien aankomen, gebeurde in Police Academy uiteindelijk toch. Carey Mahoney (Steve Guttenberg) en de andere rekruten rondden hun politieopleiding succesvol af.

Police Academy 2: Their First Assignment

Met hun diploma's op zak zijn de kersverse agenten in Police Academy 2: Their First Assignment klaar voor hun eerste politieklus.

Dat is meteen een pittige. In een van de slechtste wijken van de stad moeten ze gangsterbaas Zed (Bobcat Goldthwait) en zijn bende, de Scullions, zien te stoppen.

Collega's die hun vak wél verstaan kregen dat niet voor elkaar. Zou het de klunzige Carey en zijn al even onhandige collega's dan wel lukken?

Bubba Smith

Voor een groot deel van de cast waren de Police Academy-films een lucratief baantje. Zo vertelde Bubba Smith dat hij met Police Academy 2: Their First Assignment meer had verdiend dan in de tien jaar dat hij professioneel American footballspeler was.

Een van de redenen daarvoor was dat Smith een hoger gage had afgewezen. In plaats daarvan kreeg hij, bij wijze van bonus, een percentage van de winst die de film maakte. 

Meer over