La Brea

Populaire mysterieuze dramaserie La Brea maakt zijn debuut op Net5

NET 5 - dinsdag 27 september om 20:30

© NBCUniversal Media

Heb je genoten van series als Under the Dome en Lost? Schakel dan vanavond over naar Net5. De zender komt wekelijks met een nieuwe aflevering van de Amerikaanse mysterieuze dramaserie La Brea.

In La Brea is het leven van Eve (Natalie Zea) en haar zoon Josh (Jack Martin) geen dag meer hetzelfde als ze samen met honderden andere inwoners van Los Angeles in een zinkgat vallen. Plots bevinden ze zich in de mysterieuze en haast prehistorische wildernis waar gevaar op de loer ligt. De enige manier om te overleven en het mysterie te ontrafelen, is samenwerken. De vraag is alleen of dat genoeg is om een weg naar huis terug te vinden.

La Brea

Ondertussen heeft Eves man Gavin (Eoin Macken) in de echte wereld visioenen die hem vertellen dat zijn gezin nog in leven is. Slaagt hij er samen met zijn dochter Izzy (Zyra Gorecki) in om deze visioenen om te zetten in echte actie om zo de andere gezinsleden te redden? Eén ding is zeker: makkelijk zal het niet worden. De overheid doet er namelijk alles aan om deze onverklaarbare gebeurtenis in de doofpot te stoppen.

Amerikaans succes

In Amerika ging de serie met succes van start. Volgens de NBC bereikte de mysterieuze dramaserie – zowel lineair als digitaal – al zo’n 47 miljoen mensen. Hiermee vestigde het zelfs een record: La Brea had namelijk de beste première op zusterstreamingdienst Peacock. Of het in Nederland ook zo’n succes gaat worden, blijft natuurlijk nog even de vraag.

De nieuwe Net5-serie La Brea start vanavond om 20:30 uur met een dubbele aflevering.

Meer over