Postcode Loterij Eén tegen 100

Caroline Tensen verwelkomt weer 100 gasten in Postcode Loterij Eén tegen 100

RTL 4 - zondag 14 mei om 20:06

© RTL
De afgelopen seizoenen presenteerde Caroline Tensen een afgeslankte variant van de spelshow met vijftig kandidaten. Nu de coronarestricties definitief tot het verleden behoren zitten er als vanouds weer honderd spelers klaar voor een rondje Postcode Loterij Eén tegen 100.

Caroline Tensen moet voor het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 100 heel wat extra namen leren. Tijdens de coronapandemie speelde de presentatrice de kennisquiz enkele seizoenen noodgedwongen met ‘slechts’ vijftig kandidaten. Op die manier was het mogelijk om in de zaal voldoende afstand te bewaren. Nu de restricties definitief tot het verleden behoren, zit de studio weer als vanouds vol met honderd deelnemers die het de speler naast Tensen zo moeilijk mogelijk gaan maken.

Caroline Tensen

De presentatrice liet via Instagram weten blij te zijn dat het spelprogramma terugkeert naar de oude formule. Toch was ze ook niet ontevreden over de afgeslankte variant: het bood haar de kans om tijdens de opnames een persoonlijke band op te bouwen met alle deelnemers.

Meer over