Postcode Loterij Eén tegen 50

Caroline Tensen weer te zien in Postcode Loterij Eén tegen 50

RTL 4 - zondag 23 oktober om 21:51

© http://www.rtl.nl
Hopelijk ben je na de nieuwste aflevering van Weet Ik Veel goed opgewarmd. Caroline Tensen is namelijk ook weer terug met haar kennisquiz Postcode Loterij: Eén tegen 50.

Het is erop of eronder voor de deelnemers van Postcode Loterij: Eén tegen 50. Net als in de voorgaande seizoenen moeten vijftig kandidaten het namelijk de kandidaat van de week weg zien te spelen. Oorspronkelijk zijn er honderd tegenkandidaten, maar in coronatijd is dat aantal gehalveerd en dat blijft ook zo in dit nieuwe seizoen, dat vanavond van start gaat.

Caroline Tensen

Caroline Tensen is al jaren een vaste waarde van deze show, maar dit is zeker niet het enige wat ze doet. De presentatrice is volgens de laatste berichtgeving ook betrokken bij de opnames van Kopen Of Slopen, een nieuw huizenprogramma dat inspeelt op de krappe woningmarkt. In deze show worden stellen en gezinnen drie maanden begeleid door een topteam van makelaars, terwijl tegelijkertijd een team van professionele architecten een plan maakt om hun huidige woning aan te passen. Na drie maanden staan de deelnemers dan ook voor de keus: gaan ze voor hun droomhuis of toch voor die verbouwing?

Meer over