Postcode Loterij Miljoenenjacht

De spanning stijgt in Postcode Loterij Miljoenenjacht

SBS 6 - zondag 10 oktober om 19:55

© Talpa
Houd je deurbel in de gaten en pak de popcorn bij de hand. Het is namelijk vanavond alweer tijd voor de zesde aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Mag Linda de Mol deze week wel een miljoen uitdelen?

Postcode Loterij Miljoenenjacht lijkt met de week spannender te worden, zo bleek afgelopen week in de vijfde aflevering. Kandidaat Annemieke speelde koffer na koffer weg en was hard op weg om geschiedenis te schrijven. Maar haar fanatisme deed haar uiteindelijk de das om.

Geen droombedrag

De operatieassistente uit Middelharnis verbaasde vriend en vijand. In het befaamde gouden kofferspel wist ze de laagste bedragen eruit te trekken alsof het niets was. Ze leek af te stevenen op het eerste miljoenenbedrag van dit seizoen, maar uiteindelijk was de realiteit minder rooskleurig. Ze ging net een ronde te lang door, waardoor de bieding van de bank daalde van 477.000 euro naar ’slechts’ 259.000 euro. Linda de Mol baalde als een stekker. "Sorry dat ik niet dat hele hoge bedrag, waarvan ik droom in dit seizoen, aan je kan geven. Maar ja, 259.000 euro is natuurlijk ook geweldig", relativeerde de presentatrice.

Jacht naar 5 miljoen euro

Meer dan twee ton is een bedrag waar de kersverse deelnemers van deze week nog slechts van kunnen dromen. Het is namelijk de vraag of het de geselecteerde kandidaat lukt om de miljoenentrap te bestijgen. Het zinderende gouden kofferspel begint namelijk ook deze week weer van voor af aan. Laat de koffermeisjes en -jongens maar komen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 20.00 uur te zien op SBS6.

Meer over