Postcode Loterij Miljoenenjacht

De gouden koffertjes van Miljoenenjacht zitten weer vol met miljoenen

SBS 6 - zondag 26 september om 19:55

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images

Het megaspannende Miljoenenjacht is zondag toe aan de vierde aflevering van het najaarsseizoen.

Queen of quiz Linda de Mol is alweer toe aan het 38e seizoen van Miljoenenjacht en ze staat in een feestelijke studio wederom te springen om een kandidaat wellicht miljonair te maken. Winston Gerschtanowitz verrast sinds 2003 als co-presentator de thuiswinnaars met een blanco koffer waarin hij het gewonnen bedrag uit de studio schrijft. Voor alle deelnemers van de Postcode Loterij een extra kans om een gigantisch geldbedrag te winnen.

Kandidaten

Tijdens het seizoen tovert Miljoenenjacht bij de kandidaten een glimlach op het gezicht. In de derde aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht wist Annemarie in het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’ 182.000 euro bij elkaar te spelen. Een week eerder viel Gayle dubbel in de prijzen en nam zij in totaal 154.000 euro mee naar huis. Voorlopig werd in de eerste aflevering van dit seizoen het meeste geld gewonnen. Nelly uit Zwijndrecht ging met een vette cheque van 433.000 euro naar huis.

Meespelen 

Wil je meespelen in de Postcode Loterij en tijdens Miljoenenjacht kans maken op prijzen tot wel vijf miljoen euro? Dan is het goed om te weten dat je twee maanden gratis meespeelt als je vóór 30 september instapt. Dat is dus twee maanden lang, elke week gratis kans op vijf miljoen euro.

Meld je hier aan en win te gekke prijzen!

Meer over