Mét Kanjerprijs van tien miljoen euro

Nieuw seizoen Postcode Loterij Miljoenenjacht

SBS 6 - zondag 5 september om 19:55

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images

Er breken weer spannende tijden aan, want vanavond begint het nieuwe seizoen van de Postcode Loterij Miljoenenjacht met Linda de Mol. Zes weken lang spelen kandidaten in de studio om het felbegeerde koffertje met vijf miljoen euro, en jij kunt thuis gratis meespelen en meewinnen.

Wie tijdens de Miljoenenjacht meespeelt in de Postcode Loterij maakt wekelijks kans op bedragen tot wel vijf miljoen euro. Wie nu gaat meespelen in de Postcode Loterij, speelt zelfs de eerste twee maanden gratis mee. De laatste show van dit seizoen wordt een hele bijzondere. Daarin gaat namelijk de Kanjerprijs van tien miljoen euro gegarandeerd vallen. 

Miljoenenjacht

Het spel in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht ziet er dit seizoen nog wat anders uit dan normaal. Vanwege de coronamaatregelen moet er wat meer afstand worden gehouden en daarom zijn er maar vijftig kandidaten. Allemaal zijn het deelnemers aan de Postcode Loterij en allemaal maken ze kans maken om te strijden om het koffertje van vijf miljoen. 

Linda de Mol

Na drie zenuwslopende rondes speelt Linda de Mol met de overgebleven kandidaat het bekende Gouden Koffer Spel. Gaat de gelukkige naar huis met vijf miljoen euro, of met één eurocent? Het is elke week weer spannend; ook voor die ene kijker thuis die hetzelfde wint als de kandidaat in de studio.

Meespelen

Wil je meespelen in de Postcode Loterij en tijdens de Miljoenenjacht kans maken op prijzen tot wel vijf miljoen euro? Dan is het goed om te weten dat je twee maanden gratis meespeelt als je vóór 30 september instapt. Dat is dus twee maanden lang, elke week gratis kans op vijf miljoen euro.

Meer over