Postcode Loterij Miljoenenjacht

Met welk geldbedrag gaat de studiofinalist van Postcode Loterij Miljoenenjacht naar huis?

SBS 6 - zondag 17 september om 19:56

© Roy Beusker

Het is alweer tijd voor de derde aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht van dit seizoen en daarin is de spanning opnieuw om te snijden. Met welk bedrag zal de studiofinalist naar huis gaan?

Advertisement

Deze week zal de studiofinalist in ieder geval in de voetsporen treden van de 41-jarige Fennita uit Nunspeet en de 41-jarige Roger uit Lelystad.

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Het huidige seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht is in volle gang, maar de miljoenen vliegen nog niet direct de deur uit. Fennita hield in de eerste aflevering en vooral na het spannende Gouden Koffer Spel maar liefst 73.000 euro over. In aflevering twee kon Roger, ook 41 jaar oud, samen met zijn vrouw Carolina naar huis met een bedrag van 82.000 euro.

Die laatste hebben al grootse plannen voor hun prijzengeld. "We willen graag met ons gezin een reis naar Lapland maken," deelde Roger enthousiast. En Carolina voegde eraan toe: "We willen ook graag onze benedenverdieping verbouwen en onze kinderen zullen het vast geweldig vinden om een dagje onbeperkt te shoppen."

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Tijdens het Gouden Koffer Spel is voor 499 kandidaten de droom van 5 miljoen euro vervlogen. Maar er is nog hoop voor hen, want alle 500 deelnemers krijgen sinds dit seizoen aan het begin van iedere aflevering de mogelijkheid om te raden in welke koffer die 5 miljoen euro zit. Aan het eind van de show wordt een bedrag van €100.000,- verdeeld onder alle kandidaten die het goed hebben geraden.

Mis de spanning niet en kijk naar Postcode Loterij Miljoenenjacht, iedere zondag om 19:55 uur op SBS6.

Wil jij zelf ook kans maken op een mooi geldbedrag? Kraak de Koffer is weer terug! Speel nu de 1e maand gratis mee, ontvang € 15,- én maak direct kans op € 50.000! Klik hier om de koffer te kraken.

Meer over