Postcode Loterij Miljoenenjacht

Linda de Mol hoopt weer veel geld uit te delen in nieuw seizoen Postcode Loterij Miljoenenjacht

SBS 6 - zondag 3 september om 19:55

© Roy Beusker
Afgelopen jaren is gebleken dat het lucratief kan zijn om de finale van Postcode Loterij Miljoenenjacht te halen. Vorig seizoen gingen de kandidaten met gemiddeld 260.000 euro naar huis. Maar het kan ook heel anders lopen: in 2005 won een man slechts 10 euro.

Linda de Mol staat te popelen om te beginnen aan een nieuwe reeks van Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Na al die jaren is het concept van dit programma nog altijd hetzelfde. De vijfhonderd kandidaten in de studio maken allemaal kans op een bedrag van vijf miljoen euro. Om te beginnen moet iedereen een aantal vragen beantwoorden, waarna er vijf kandidaten overblijven. Na vier spelrondes blijft er één geluksvogel over die de finale met de befaamde koffertjes mag spelen.

Koffertjesspel

Dit koffertjesspel is meestal zeer lucratief. In het afgelopen seizoen werd de finale vijf keer gespeeld en de kandidaten verdienden een gemiddeld bedrag van 260.000 euro. De grootste ‘pechvogel’ ging met 111.000 euro naar huis, voor de beste speler lag er 380.000 euro klaar. Toch kan het ook anders uitpakken: in 2005 won een man uit Venlo een bedrag van 10 euro. Het is voor de nieuwe lichting kandidaten te hopen dat het hen beter vergaat.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf 3 september iedere zondag vanaf 20:00 uur te zien op SBS6.

Meer over