Postcode Loterij Miljoenenjacht

Hoopvolle kandidaten azen op veel geld in Miljoenenjacht

SBS 6 - zondag 3 oktober om 19:55

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
"You get money. You get money." Linda de Mol is terug met een gloednieuwe aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht. De vraag is alleen: kan ze voor het eerst dit seizoen een miljoen of meer uitdelen?

De studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht stroomt ook deze week weer vol met hoopvolle kandidaten. Aan Linda de Mol om ze eens flink te testen op hun algemene kennis, met als doel om één lucky bastard over te houden. Hij of zij mag zich wagen aan het koffertjesspel en maakt zo kans op vijf miljoen euro. Al konden veel oud-deelnemers daar enkel naar smachten.

Winston Gerschtanowitz

Linda de Mol presenteert Postcode Loterij Miljoenenjacht natuurlijk niet helemaal alleen. Ieder seizoen staat Winston Gerschtanowitz haar als razende reporter bij. De goedlachse presentator is een graag geziene gast op tv, maar vorige week zorgde hij toch voor wat ophef. Winston gaf het gouden koffertje ter waarde van 287.000 euro namelijk niet aan de winnende vrouw van 93, maar aan haar dochter Annemarie. "Ik geef het aan uw kinderen, want die zullen er ook van gaan genieten." 

Blijdschap voor twee

Kijkers konden hun oren niet geloven. "Hoezo gaat Winston er zomaar vanuit dat ze het gaat verdelen over de kinderen? Misschien doneert ze het wel aan de dierenambulance", zo schreef een van de kijkers op Twitter. Wat ze er nu wel of niet mee gaat doen, is niet van belang. De blijdschap is er niet minder om, en dat zal bij de winnaar van deze week niet anders zijn. Bij wie Winston terechtkomt, blijft spannend tot het einde. Houd je deurbel dus maar goed in de gaten.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 20:00 uur te zien op SBS 6.

Meer over