Praat Nederlands met me

Art Rooijakkers is klaar voor een nieuw seizoen van Praat Nederlands Met Me

RTL 4 - zaterdag 6 januari om 21:45

© William Rutten/RTL
Art Rooijakkers presenteert een nieuwe reeks van Praat Nederlands met Me, een quiz over taal in de breedste zin van het woord. Teamcaptains Tina de Bruin, Jeroom Snelders en Alex Ploeg buigen zich met wekelijks wisselende gasten over de vragen.

Terug van even weggeweest: Praat Nederlands met Me. Het derde seizoen van de quiz over de Nederlandse taal in de breedste zin van het woord liet even op zich wachten. Het spelprogramma ging van start in 2018, de tweede reeks volgde in 2020 en een slordige vier jaar later komt er een vervolg.

Art Rooijakkers

Mogelijk hadden de stemproblemen van presentator Art Rooijakkers invloed op die aanzienlijke wachttijd. Rooijakkers had last van poliepen op zijn stembanden en moest tijdens zijn revalidatie zelfs drie maanden volledig zwijgen. Inmiddels heeft hij als quizmaster weer het hoogste woord. Hij vuurt een reeks talige hersenkrakers af op de drie teamcaptains Tina de Bruin, Alex Ploeg en Jeroom Snelders, die met wekelijks wisselende gasten op zoek gaan naar de antwoorden.

Wanneer is Praat Nederlands met Me op televisie te zien?

Het derde seizoen van Praat Nederlands Met Me is vanaf zaterdag 6 januari om 21.45 uur bij RTL 4 te zien.

Meer over